Planet Zoe
Knjižara za roditelje

O nama

Planet Zoe je nakladnička kuća koja objavljuje širok raspon izdanja, od slikovnica, dječje knjige, literature za roditelje, knjiga iz popularne psihologije, praktične priručnike za nastavnike i dr.

 
Uvjeti korištenja sadržaja i autorska prava

Svako korištenje www.planetzoe.hr  podliježe dolje navedenim uvjetima. Dokumenti objavljeni na www.planetzoe.hr  ne smiju se umnažati osim u slučaju da se kopije koriste za osobnu uporabu. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web site-u dozvoljena je samo uz prethodno izričito pisano odobrenje PLANETA ZOE d.o.o. U slučaju pisanog pristanka kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovim mrežnim stranicama navedena.
Ove mrežne stranice daju općenite informacije o brojnim temama stručne prirode vezanim uz razvoj djece, razvojnu literaturu, knjige za djecu, metodičku literaturu za stručnjake koji rade s djecom i praktične priručnike za roditelje. Ova web stranica ne sadrži potpune stručne informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene stručnjaka (pedijatra, psihologa ili logopeda) niti kao preporuka za bilo koji određeni tretman. Niti jedan posjetitelj ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj internetskoj stranici za dijagnosticiranje ili tretiranje određenog problema bez konzultacije sa za to kvalificiranim stručnjakom.

 

PLANET ZOE d.o.o. poduzet će sve moguće napore kako bi informacije na ovim mrežnim stranicama bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.planetzoe.hr slažu se s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ovih mrežnih stranica. PLANET ZOE d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.planetzoe.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. PLANET ZOE d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovih mrežnih stranica, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.
Ove mrežne stranice također sadržavaju informacije trećih strana i poveznice s drugim mrežnim stranicama na Internetu nad kojima PLANET ZOE d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način. PLANET ZOE d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.
Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovim mrežnim stranicama postoje autorska prava.


Pravne informacije o Planet Zoe d.o.o. nalaze se ovdje