Uvjeti dostave

 

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda. Kupcu se izdaje račun na kojem se nalazi pojedinačna i ukupna cijena kupljenih proizvoda te cijena dostave.

Trošak dostave bit će iskazan u košarici uz ukupnu cijenu proizvoda.

Trošak dostave na području Republike Hrvatske iznosi 30,00 kn bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca.

Za iznos narudžbe od 180,00 kn naviše trošak dostave na području Republike Hrvatske u cijelosti snosi Planet Zoe.

Rok je isporuke proizvoda na području cijele Republike Hrvatske 2 do 7 radnih dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom napomenom. Dostavu vršimo dostavnom službom GLS, osim na pojedine otoke ili slabo dostupna pogranična mjesta kamo dostavljamo Hrvatskom poštom.

U rokove isporuke ne računaju se:

- dan prijama narudžbe;
- vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja;
- vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu nastalog bez krivnje Planeta Zoe;
- subote i nedjelje, te praznici i blagdani po hrvatskim propisima.

Radno vrijeme službe za zaprimanje narudžbi i vlastitu distribuciju jest od ponedjeljka do petka od 9.00 do 15.00 sati, a u slučaju dostave trećom osobom u skladu s njezinim radnim vremenom. Zbog više sile (kvar dostavnog vozila, vremenska nepogoda i sl.) povremeno zna doći do kraćeg kašnjenja isporuke, za što odgovornost preuzima dostavna služba koja sa svoje strane nastoji što brže i kvalitetnije obaviti isporuku.

U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će obavijestiti naša služba za korisnike.

Prodavatelj zadržava pravo otkazivanja sklapanja novog ugovora s naručiteljem koji je prethodno odbio preuzimanje paketa, kao i u slučaju kada podaci koje je naručitelj poslao nepotpuni, netočni, tuđi ili iz drugih sličnih razloga.